Geçenlerde bir bilgisayar paylaşmıştım ancak onu almadım 1 tık daha üzerini aldım 3600 TL gibi bir para ödedim 16 GB ram 4gb ekran kartı rx570 ve i3 9100F bir bilgisayar aldım.
Ancak şöyle bir şey var 3600 TL'nin 3600'ünüde neredeyse ben ödedim R10 kazancım şuana kadar 1200 TL civarı aynı zamanda R10 dışı işlerdende bi o kadar geldi + olarak şuanda bir firmada canlı destek sorumlusu olarak aylık 1000 TL maaşla çalışıyorum her ne kadar az olsa da 18'ine yeni girmiş birisi olarak bence gayet makul

-
Önemli olan çalışmak ve kendini geliştirmek ben yapacağım demektense en yakın zamanda başlamak en iyisidir

Dediğim gibi çok mutluyum buraya da yazmak istedim

Daha önce c# geliştiriyordum fakat artık bilgisayarım çok yavaşladığı ve kaldırmadığı için (eski i3 4gb ram 128mb ekran kartı intel hd gr.) bırakmak zorunda kaldım.
+ olarak Flutter'e başlamak istiyordum bırakın Andr. Studio'yu VS Code bile kasıyor yeni bilgisayarım ile 3 - 4 ay gibi bir kısa sürede ilk mobil uygulama girişimimi yayınlamayı da planlıyorum

Okul her ne kadar önemli olsa da farklı yetenekler de öğrenmek kesinlikle şart, herkese iyi geceler diliyorum ve umarım bu gün olduğum gibi sizde mutlu olursunuz.