OAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi günler herkese!

Servislerimizin kalitesini göstermek ve sizlerin güvenini sağlamak için kayıt olan herkese 5TL bakiye hediye ediyoruz.
2-3 yıl önce ben de birçok panelle çalıştım ve çoğundan pişman olduğum için panellerin eksiklerini, hatalarını vb her şeyi bir müşteri olarak gözlemleyecek vaktim olmuştu. Çoğunda da hayal kırıklığı yaşadım ve güvenim kırılmıştı doğrusu. O yüzden kendi panelimde bunların hepsini eksiksiz bir şekilde gidermeye çalıştım. 1 haftada 100 aktif müşteriye ulaştık ve bu bizim için gerçekten çok değerli bir şey. Sizlerin de en ucuz ve en kaliteli servislere ulaşıp güveninizi sağlayıp daha fazla kitleye ulaşmak için kayıt olan herkese 5TL bakiye hediye etmek istedim, büyük bir para değil tabiki amacım sadece sizlerin güvenini kazanmak ve servislerimizi kanıtlamak, kayıt olduktan sonra alta "kayıt oldum - kullanıcı adı" şeklinde yorum bırakırsanız 1 dakika içinde hediye bakiyenizi ekleyebilirim. Onun dışında iletişim için imzamdaki ve profilimdeki tüm mecralardan ulaşabilirsiniz, anlık dönüş sağlayıp yardımcı olabilirim..
İlginiz için çok teşekkür ediyorum tekrar,
Kayıt İçin Tıkla: OAKSMM.COM
500.000+ Takipçi Datası, 1000+ Servis ve Whatsapp Sınırsız Destek!

*Her kişi için tek hesapta geçerlidir 5TL hediyesi
kayıt oldum - ahmet2704