Yanlış anlaşılma olmaması için düzenliyorum konuyu bedava 5TL vermiyorum, insanların kayıt olmalarına karşılık 5TL fiyat belirledim onu gönderiyorum. Kayıt hizmet ücreti yani*
KAMPANYA SONA ERMİŞTİR, İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.. Kayıt İçin Tıkla: OAKSMM.COM 500.000+ Takipçi Datası, 1000+ Servis ve Whatsapp Sınırsız Destek! Hediye Bakiye Eklenen Üye Sayısı: 145
Bir Günde 725TL+ Dağıttık!
Geri dönüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler (:
*Her kişi için tek hesapta geçerlidir 5TL hediyesi
Konu linki: https://www.r10.net/instagram/242924...-128293-a.html
Hocam verdiğiniz bakiyeyi kullandım. Çok hızlı bir servis seçmediğim halde takipçi gönderimi hemen başlayıp bitti bile. Hızlı bir SMM Panel, teşekkürler.
Tanımlanan bakiye ile sipariş geçtim (youtube beğeni), gayet başarılı.
Merhaba, öncelikle tşk ederim.
Takipçi istiyen küçük kardesimize yolladım 5 TL lik gerçek takipçi aldım saat fark etmedim ama kısa süre de gitmiş. Düşüş olmadı şuana kadar tekrardan tşk ederim.
Siparişimi geçtikten 10 dakika sonra takipçiler gelmeye başladı.
Instagram Gerçek Takipçi sipariş edildi.
Her şey 10 numara, kesinlikle denemenizi öneriyorum.
Sisteme kayıt olduktan sonra konuya yorum yaptım ve hediye bakiyem yüklendi. Instagram da test için takipçi aldım ve gayet hızlı geldi. -Güzel bir deneyimdi. Ekstra olarak gelen takipçilerde çok çok düşük bir eksilme gördüm.
Çok hızlı teslimat, teşekkür ederim bu kampanyanız için. Yakın zamanda uzun soluklu çalışma planlarına başladım.
hızlı bir şekilde takipciler geldi en ucuz servisden takipci siparişi verdim bakalım ne kadar düşüş olacak
Bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum gerçekten. Teslimat sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bakiye için teşekkürler.
Tanımlanan bakiye ile sipariş geçtim (İnstagram takipçi), gayet başarılı.