Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açarım ya da açmam sana sormam dediğim gibi yönetimi var bu forumun yol geçen hanı değil burası milletin keyfine göre iş yapalım.Yönetim neyi uygun görürse onu uygular sen merak etme.Kendi sitesinin reklamını yapacak diye insanları dusunuyomus taklidi yapanlarla doldu konu.Kiskaniyor kiskanmiyor beni hiç ilgilendirmiyor bu proje iki senedir neye söz verdiyse yerine getirdi sizin boş laflariniza karnımız tok.Yatirim yapan kişileri hiç de ikna etmek için uğraşmadım sordular gösterdim girdiler kazandılar kazanıyorlar da.Senin işine gelmiyorsa sen girme.Burada kahramancılık oynamayın.Tabi yerli proje olduğu için sallayın sallayabildiginiz kadar.Meydan geniş nasıl olsa..Bitexen de aynı mantık forumda binlerce bitexen konusu var kardeşim gidin onunla uğraşın.Onunla ilgili yazı yazan bir kişi var o da zaten siteme hit çekeyim de reklamlardan para gelsin peşinde.
ahahahahaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
adam resmen bitexene çamur atmaya başladı yaaa şaka gibi.
adamlar güven veriyor hiç bari.
yaşın kaç bilmiyorum ama sen bana hiç bişey öğretemezsin.
kripto kategorisinde 2-3 bişeyler kazanan acemilerin hepsi başımıza blockchain uzmanı kesiliyor hemen 🤣🤣🤣🤣🤣
kriptonun yatırımı olmaz kardeş
mantık kabul etmez.
sen o iftira atıyosun dediğin adamlara bi sor ilk önce. Ben eleştirisel konuştuğum zaman neden anında banladı beni?
Reflerimi neden sildiler?
Neden sağlıklı bilgi veremiyor?
Bana kalkıp çok bilmişlik yaparak "kimseyi
zorlamıyoruz yatırım yap diye" diyerek saçma sapan şeylerle savunma kendini bence.
Sen herşeyden önce eleştirilmeyi yedir kendine
ondan sonra gel burda inatlaş herkesle