Porcshe yide Bmw gibi bi araçla kıyaslamassın be dostum

(Kendi fikrim) Arabaları detaylı bılen arastıran bırı olarak soyluyorum porsche nin anca ayak paspası olur bmw

Ne alırsanız alın bisiklet bile olsa Allah kaza bela vermesın her zaman en iyisi nasip olsun inşallah
çok araba değiştiren biri olarak bende farkındayım ama bmw x6 tamami ile farklı bir boyat daha önceden 1 2 3 4 5 serisi bmwlere sahip oldum hepsinden de memnun kaldım ama hiç suv almadım ama geçen bir x6 kullandım gerçekten çok zevkli bir araç
Range rovera yönelin derim.
Baktım da pek tarzım değil spor durmuyor biraz yaşlı işi gibi geliyor gözüme
İşin birde masraf ve giderlerine bakın ilerde olduki bir masraf çıkardı hangisi daha az masraflı olur hangisi daha sıkıntısız olur bende bunlara da bakın derim her ikisinide karşılaştırıp aralarındaki size uygun olanı seçebilirsiniz her modelin her aracın kronik sorunları var hangisi daha az sorun yaratır iyi araştırıp iyi karar vermek lazım 3 kuruş fazla olsun temiz olsun düzgün olsun ilerde başınızı ağırtmasın hayırlısı olsun şimdiden size
hemen hemen bakım maliyetleri aynı zaten çok fazla binmeyi düşünmüyorum suv hevesim var diye almayı düşünüyorum en fazla bineceğim süre 1 2 aydır ötesi olacağını sanmıyorum bu yüzden seçimimi x6 dan yana kullanıp daha sonra belki suv hevesim devam ederse porcheye geçeyim diyorum ama bilemiyorum da yoksa kafamda 6 serisi vs. vardı