Arkadaşlar suv bir araç almayı düşünüyorum iki araç arasında kaldım bir tarafta porche cayenne bir tarafta ise bmw x6 var kafamda bu iki araç hakkında güzel bilgileri olan varsa fikrini paylaşabilir mi ?
Porche marka prestiji olarak daha iyi duruyor lakin tasarım olarak ise x6 bana daha cazip ve sportif geliyor bayağı arada kaldım doğrusu kullanan eden inceleyen varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
( ikisini de dizel düşünüyorum )

Tercihimi x6'dan yana kullandım özeti alt kısımdadır.
Genel olarak özeti şu şekilde
--------
iç dizayn eş değer sedan kasalara göre daha kötü kasa farkından dolayı öyle gerçi eski duruyor özet olarak içi
Konfor derseniz çok konforlu bir araba değil sanırım sportifliğinden dolayı öyle
Arka kısım geniş değil zaten arkada 2 koltuk var kabalık aileler için mantıklı değil
Sürüş zevki çok güzel büyük bir araba olmasına rağmen 3000 motor ile o güçlere rağmen korkutmuyor ve gayet güzel gidiyor hatta şöyle diyeyim piyasada ki çoğu hızlı diyeceğiniz arabadan hızlı ve rahat olarak 260 270 km hızlara kadar çıkabiliyor.
yakıt ortalama 13 14 lt arası çok değil.
Bakımı çok maliyetli sayılmaz 2.0 dizel motorlara göre 1 / 1.5 lt fazla yağ alıyor 7 lt'ye yakın alıyor
Onun dışında bluetooth müzik dinleme yok sanarsın şahin araba.
Onun dışında biraz zevkimi aldım ama sanırım geri sedana geçeceğim araba iyi güzel hoş gösterişli ama çok büyük park sorunu dışarda oluyor o yüzden genelde uğraşmayıp valeye veriyorum
kısacası özeti : teknolojik olarak eski sürüş zevki olarak ise çok iyi . Kısacası araba sürmeyi seviyorsanız zevkli bir araba