UMSGBTM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kusura bakmada baştan aşağı boş yapmışsın... Kafana göre genelleme yapmış kafana göre yazıp çizmişsin. Tartışma çıkmasın diye uzun uzun cevap yazmıyorum sana... Senden başka ne konuyu siyasete çeken nede bu kadar alakasız mesaj yazan başka kimse yok.
Neden mesaj senin istediğin gibi olmayınca boş mesaj mı oluyor? Sen bir tane dünyadan karşılaştırmalı vergi oranı vermeden konu açınca süper mesaj oluyor ben karşılaştırmalı rakamları verince boş mesaj mı oluyor? Bu memleketin gerçekleri var. O alınan ÖTV olmadan babanın emekli maaşı ödenemezi.

Sizin gibiler sadece boş taleplerle uğraşıyorsunuz. Libya'da savaşa para gidince muhalif olan yok, Suriye'de savaşa girilince muhalif olan yok, geçiş garantili köprülere otoyollara muhalif olan yok. 4 milyon Suriyeli besliyorsun kimse ne oluyor demiyor. Sonra çıkıp ben ötv vermek istemiyorum deyince komik oluyor. Bu devlet su ile çalışmıyor.

ÖTV indirimi istiyorsanız vergilerinizin peşine düşün. Çünkü bu devlet şu anki vergilerle bile kendini döndüremiyor ödemeler krizi kapıda. Siz verdiğiniz vergilerin verimli kullanılmasının peşine düşmek yerine saçma sapan vergileri indirin kampanyası başlatırsanız bir sonuç alamazsınız.

Çünkü devletin bir gideri var ve ayakta kalmak için bu geliri almak zorunda. Eğer ÖTV indirimi istersen devlet ötv'yi indirir sonra akaryakıtı 6 liradan 12 lira yapar aynı parayı senden alır.

DÜNYADA VERGİDEN DAHA SİYASİ BİR KONU YOKTUR. Siyaset saçma sapan ideolojik tartışma işi değil, asıl olarak devletin kaynaklarının hangi öncelikle kullanılacağına karar verme işidir. Devletin kaynakları da vergilerdir. Siyasi konu açtığının bile farkında olmadan bana konuyu siyasete çektiğimi söylüyorsun. Asıl boş yapanın kim olduğunu bir daha düşün.