Para kazanması zor bir yola atılıyorsunuz. Hele ki 0'dan başlamak işi daha maşakkatli bir hale getirecektir. Eve kapanıp 1 ayda da PHP yi öğrenebileceğinizi düşünüyorum. Ama sabrınız yoksa ve en ufak hatalarda sıkılırım diyorsanız elvada deyin kendinize.
Ve size tavsiyem şudur ki. Biriniz web öğrenirken diğeriniz mobil öğrensin. Ya da biriniz backend öğrenirken diğeriniz frontend öğrensin ki bol bol paslaşırsınız. Mesela arakdaşın tema yapar sen dinamik hale getirir satarsın. Ama bunlar emek işi. Kısa vadede de gelir edebilirsin hızlıca, uzun vadede de. Tamamen size kalmış bir olay.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve 2.sınıfı tamamladım hataların çıkacağını , anliyamiyacagim yerler olup kafayı yiyecegimi

hepsini biliyorum pes etme gibi birşey kesinlikle söz konusu değil buna eminim , sadece işi öğrendiğim de maddi anlamda iş olanağı olup olmadığı konusunda veya bu dil yerine başka bir şeyi tercih etseydim demekten korkuyorum. C#(adonet değil) ı hâlâ öğreniyorum ve seviyorum bu dilde demiyorum bunları ama PHP de bir korkum var bu konuda