Merhaba ben Üniversite öğrencisiyim , maddi anlamda sıkıntı çekiyorum yaşım 21 oldu ve artık aileden para istiyemiyorum çekiniyorum , bu durum artık bana tak etti psikolojik olarak çöktüm , maddi anlamda da çöktüm ve maddi anlamda -70 deyim şuanda ve 70tl borç ile ayın 8ini beklemem gerekiyor (KYK Kredi için ) bugün aldığım kararla aile yanından bir arkadaşımla universitede ki şehrime(Ankara'dan Yozgat'a ) dönüp beraber PHP başlamayı düşünüyoruz ama iş şeklinde çalışmayı planlıyoruz sabah 9 akşam 6 şeklinde PHP öğrenmeyi planlıyoruz öncesinde C# temelim olduğu için hızlı kavrayabileceğimi düşünüyorum bu konuda sizce ortalama bilgiye ne kadar bir sürede ulaşabilirim ? (Tabi kişiden kişiye değişebilir fakat ortalama bir süre merak ediyorum) ulaştığımiz da iş imkanı nasıldır ? Aylık getirisi baslangic ve orta seviyede olanlar için ortalama ne kadar bir rakam çıkmaktadır bu konuda tahminleriniz ve fikirlerinizi almak istedim. Son olarak da PHP içerisinde neye önem vermeliyim tavsiye verebilirmisiniz. Yazıcaginiz cümleler benim için çok önemli şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Başta anlattığım hayat hikayemden dolayı özür dilerim. Konunun ciddiyetini anlatmak için belirtmek istedim.Herkese iyi geceler.