Yaklaşık 3 - 4 hafta önce açık arttırma ile bir tane arkadaşa web sitesi sattım bana hosting almadığını aldıktan sonra taşıyacağını söyledi. Sıkıntı yok dedim istediğin zaman taşıyabilirsin. Her neyse gel zaman git zaman panele baktığımda siteyi görünce arkadaşa tekrar bi sorayım dedim bazen taşıyınca siteleri unutuyorlar. Bana giriş bilgilerini vs unuttuğunu söyledi tekrar ilettim. Aradan geçen 1 haftadan sonra yine aynı şekilde kendisine sorduğumda işi olduğunu beyan etti bende tamam sıkıntı yok dedim.
Tekrar 1 haftalık aradan sonra tekrar bi sorayım dedim çünkü hostingimle sorun yaşıyorum günde en az 2 3 kere kesinti oluyor taşıyacağım artık sitenin dosyaları güme gitmesin diye tekrar mesaj attım.Tekrar bilgilerini kaybettiğini söyledi. Bende artık şifreleri vs hepsini sildim malum başkasının sitesi. 3 saattir uğraşıyorum şifreler ve giriş bilgilerini edinmek için adeta kafayı yedim. Bu süreçte arkadaştan gram dönüş alamadım naptın sisteme girişmi yaptın bilgilerimi değiştirdin diye ses soluk yok. Neyse uzun uğraşlar sonucu arkadaşa giriş bilgilerini tekrar ilettim.
Yine cevap yok belki işi vardır dedim.
Az önce konu açtığını farklı uğraşlar peşinde olduğunu gördüm.
Saatlerdir uğraştım didindim insan en azından bir dönüş yapar. Teşekkür etmesini de istemiyorum kimsenin.
Ama ben burada arkadaşın problemini çözmeye çalışırken kendisinin gram umurunda olmuyor üstüne mesajlarıma da cevap vermiyor.

Özetle ticaret yaptığı karşısındaki insanı resmen salak yerine koyuyor böyle tipler.