Tema gerçekten çok şık. Aktif, başarılı bir genç arkadaşımızsınız. Ben de gencim ve platformumuzdan tanıyorum. Umarım hak ettiğin başarıyı bu projeyle yakalarsın. Reklam ve ne yaptığını tam anlamıyla yansıtabilmek çok önemli. Bu tarz siteler çok fazla var ancak nerd kafenin farkı ne bunu eğer ortaya koyarsan sadece temaya kalsa bence ciddi dikkat çekecektir. Şu aşamada yazar adını kaldırman daha çok kurumsallık katabilir. Ya da senden başka gönüllü yazarlar bularak bunu gerçek isimlerle değil de nickname ile yaparsan o ponçik kavramı biraz daha desteklenebilir. Profesyonel işim bu konuların danışmanlığı ancak benim gibi sen de gençsin önerilerim umarım sende daha güzel fikirler de oluşturur. Başarılar dilerim...
Çok teşekkürler hocam platformunuzu takipteyim

Bahsettiğiniz gibi tema ve logonun ilgi çekici olması kadar içerik ve çalışmalarımız ile de öne çıkmak için adımlar atmaktayım, umarım başarılı olabilirim. İsim konusunda bende değişiklikler yapmayı düşünüyorum bakalım hocam ilerleyen süreçleri forum üzerinden paylaşırım fikir alırım tecrübeli hocalarımızdan. Güzel be yapıcı yorumun ve bana vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim