Merhaba,
19 yaşında katılmıştım buraya. Değer verdiğim bir arkadaşımın hesabı vardı o içli dışlıydı forum ve web ile.
Davetiye isterdim vermezdi

Sırf bir işe yaramak için php kitapları falan almıştım sabahlara kadar uğraşırdım ( olmadı )
Sonra rica minnet yalvar yakar davetiye sahibi oldum ve üye oldum. Çok geçmedi malum bigbang yaşandı.. Dbler gidince benim üyeliğimde patladı
Sonra üniversitede bir dönem boşladım tabi, bir yaz günü tekrar aklıma geldi ve seviyeli ilişkimiz o gün tekrar başladı.
Okul bitti burada iyi insanlar tanıdım iş yaptık ticaret yaptık bir şekilde okudum, okuttu r10.
Gel zaman git zaman büyüdük, iş bulduk, tanıştık, sözlendik, evlendik ve baba oluyoruz
@grafiking; ile üniversitede tanışmıştım. Ama bir kaç günlük bir muhabbet. Kat. mod görevi verilince kaç ay oldu bilmiyorum ama sabah akşam, gece gündüz farketmeksizin hep iletişimde kaldık. Geçen haftaya kadar...
Kategoride yapılan değişikliklerin tam ortasında aldığım en güzel haber ile bir anda beynim durdu... Hiç bir şey yapamaz hale geldim
Ama sağolsun, bir kere bile gık demedi

Tüm yükü sırtladı.. Bir yandan da bana manevi destek sağladı. ( Maddisi tam anlamıyla amca olunca inş

)
Kısacası, BABA oluyorum

3mm'lik dev bir çocuğum var