kısaca açıklayayım.
Radmin siteye uğramaz.(yada gizli takılırdı) r10 da ayda yılda tek tük mesaj atardı.Yokluğuyla varlığı aynıydı(yani forumda yoktu) genelde mod arkadaşlar uğraşırdı herşeyle.(o dönemki modlara Allah bol bol sabır vermiştir herhalde)
Bir ara labi-du vardı o dönem biraz iyiydi.
Sonra meşhur mititajans vardı dikdatörlük dönemi(haksız yere banlanmalar,kullanıcılardan üyelik açmak için para istemeler,kendine çeliş çıkartmalar..vb) adam sağlam dikdatörlük yaptı.
Hatırladıklarım bunlar

Eksiklerini diğer arkadaşlar doldurabilir.
Valla forumun şuanki sahibi ister seversiniz isterseniz sevmezsiniz orasını bilemem ama benim gibi eski üyelerin bildiği bir gerçek var ki
@Coskun; hocam gerçekten foruma değer veriyor.En azından hiç olmadı yorum falan atıyor

radmin zamanında bunlar yoktu.
Valla hocam teşekkür ederim, yanlış anlaşılırım diye kimseye de soramıyorum ama içten içe merak ediyordum R10'un ilk zamanlarını ve eski yönetimlerini.
@Coskun; hoca sağolsun gerçekten yönetim gayet güzel. İşte geçen xx.04.2019'da R10 yönetiminin tamamı Coşkun abiye geçmiş sanırım o postu okudum işte Eftal hoca, Burti hoca ve moderatörler filan yorum yapmış birazda oradan öğrendim öyle hocam 😂 Yorumunuz için teşekkür ederim
Labi-du kim onu hiç bilmiyorum Radmin ve kardeşi onursal üye olmuş onları gördüm bide Radmin kurucu değil mi niye mesaj atmiyordu ki?