MandalinaJolie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.forum kuralları diye bir şey var ve ben onu hatırlatıyorum ama senin amacın belli ağına birilerini düşürmek bu scam projeye kendine ref ya da farklı kazançlar sağlamak.

2.hâlâ bitexen diyorsun utanmadan kendini bitexen ile mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunz ? bitexen hakkındada aynı şeyleri düşünüyoruz merak etme bunuda defalarca kez söylememize rağmen hâlâ bitexen diyip duruyorsun buradan yüzüncü kez yine yazıyorum..borsa coini olmaktan öteye gidemeyen ve çok şişmiş olan bitexen alınmaz..xmd coin hiç mi hiç alınmaz scam,içi boş,ponzi bir sistemdir

3.Nerede olrusa olsun xmd denen scam coin ile ilgili bir paylaşım göreyim insanları bilgilendirmeyi boynumun borcu bilirim..2 yıldır piyasada olması onun scam olmadığı manasına gelmez çiftlik bankta yıllarca vardı sonra patladı gitti..yerli proje diye çekemiyormuşuz utanmazsan fetöcüde dersin bu kadarsın.

4.benim işime gelmiyor çünkü vaatleri saçma,gerçek hayata dokunur bir projesi yok,yarın ne olacağı belli değil,hiç kurumsal gözükmüyor...xmd coin ne kadar scam bir projeyse bu projeye yatırım toplayan kişilerde o kadar sahtekardır.bitti.

moderatörlerin bu şahıs hakkında işlem yapmaları gerekiyor göz göre göre yatırım tavsiyesi veriyor aynı zamanda hukuken suç işliyor.
Eeee ozaman buna bakıcak olursak hiç bir kripto paraya yatırım yapmıyalım mesela tron dedi şunu yapıcam bunu yapıcam hooooop dedi yapmıyoruz vazgeçtik o zaman bunların hepsi scam bu mantığa göre xmd coinde dexchain altyapısı geliyor blockchanini yazıyor adam kendinin hani yenilik falan yoktu bu token sanki uzaydan geldi öyle bomboş bir token bu kadar millet anlamıyor yatırım yapıyor bir sen anlıyorsun zaten