ATASEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altında evle orantılı gidiyor neredeyse, ihtiyacın varsa 1. Ev derim ben, tabi karar senin.
hasanbugra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu mesajı unutmayın yakında altın biraz daha zamlanacak ama o fiyatta çok kalmayacak geri düşüşe geçecek 2-3 ay kadar bir altına yatırabilirsiniz. daha sonra bozdurup ev alabilirsiniz. Eğer ben sizin yerinizde olsam biraz altına yatırır daha sonra bozdurup faize yatırırdım. işin helal haram kısmına girmeyeceğim tabiki ama 250000₺ gibi bir rakamla güzel bir yan gelir elde edebilirsiniz.
nesmira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ev her zaman kazandırır. evin yoksa rahata kavuşturur varsa ek gelir elde ettirir.
WatchSelman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan altına yatırmak kumar oynamak olur çünkü zirvede, 1 ay önce aldığım altından daha yeni kar etmeye başladım. Uzun vade düşünüyorsanız altın kazandırır fakat kısa vadede tamamen şans
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın uzun vade de en iyi yatırım aracıdır fakat beklemen lazım yani 1-2 ay sonra bozayım dersen hiç altına girme.
Fikirleriniz için teşekkür ederim, şayet altın alırsam min 1 yıl dokunmam. Evim yok, faiz oranları düştüğünden şu an arz, talepleri karşılamıyor. Ne yapacağım onu düşünüyorum.