Yıllardır üye olduğunuz için ayrıcalık mı bekliyorsunuz?
Nick konusunda ki talebinize bir şey diyemem...
Lakin -trade neden kalksın?
Bir de R10'a bunca emek kısmını anlamıyorum bu eski üyelerde... R10'dan kazanılanlar neden konuşulmuyor. Mesela şunu hiç duymuyorum "R10'dan yıllardır ekmek yiyiyorum, R10 için ne yapabilirim?" falan...
Ara ara bu yıllanmış üyelerin ayrıcalık beklentisini görüyorum. Ama bu beklenti için bir gerekçe bulamıyorum...
Şunu da demiyorum evet 10 seneyi aşmış burada olan üyeler için R10'un farklı bir değeri vardır. Özel buluşmalar farklı dostluklar ve bunlar nedeniyle özel şeyler yapılabilir. Ama trade sildirme nedir? Şikayet bölümü var yazarsınız uygunsa silinir, neden yıllık üyesiniz diye ticari konuda başkalarının mağduriyeti sizin için yok sayılsın. Bende birkaç saat önce üye olandan çok da farklı hissetmemelisiniz bu konuda...
Yılların üyesi olmam bana ayrıcalıklı geliyor sana gelmeyebilir. Ayrıca kimseden uygunsuz birşey istemedim. Adama daha önce defalarca söyledim trade kaldırtmasını mağduriyetini de giderdim hemde başkalarının yüzünden. Eeee ? ne yapalım oturup ağlayalım mı? yani. Sana birşey söyleyeyim ister inan ister inanma r10 da yaptığım alışverişlerden şu ana kadar kar yaptığımı hatırlamıyorum. Dolandırıldık adamı bulamadık logo yaptırdık r10' a ticaret kazandırdık. Site sattık zarar ettik. Bana katmadı birşey ben r10'a kattım birikimlerimi.