merhaba,
Adjo yönlendirme yapıyor domain ban yedirtiyor.''
şehir efsanesinden öteye geçmiyor gerçekten.. sadece bizim için değil başka bir yönlendirmede kullansanız sadece yönlendirme yaptığınız için pinterest sizi banlamaz.
Aktif olarak Türkiyeden ve yurtdışında 300+ üstünde aktif pinterest trafiki gönderen arkadaşımız var. Banlanan olmuyor mu bu arkadaşlardan? elbettte oluyor.. ancak google adsense kullandığında da banlanabildiğini biliyor bu arkadaşlar.
Şu anda sadece bizim için sistemler geliştiriyorlar. Günün sonunda kazandıkları her kuruş hesaplarına ödenecek bunu bilerek kafaları rahat bir şekilde çalışıyorlar.
Lütfen kanıt olmadan ispatlanmış bir durum olmadan.. forumda ticari konusu olan, Türkiyede yerleşik bir adresi ve faaliyeti olan firmamızı bu şekilde karalamayın. rica ediyoruz..
Ayrıca şöyle bir şey farkettim.. 50k+ günlük trafiği olan arkadaşlardan hiç banlandım kelimesi duymuyorum. çünkü yönlendirmeden ziyade doğru yaptıkları daha bir çok şey var. Ancak yeni başlayan 1k+ trafik sahibi olan kişiler adsenseden ayrı banlanıyorum diye konu açıyor bizlerden ayrı. yani tek suçlu reklam verenler mi acaba? bir daha mı düşünseniz?
Pinterest bot kontrolümüz
teşekkürler