Hocam Allah sabır versin, bazı konularda haklısınız fakat bazı prensipleri malesef göz ardı etmeniz gerekiyor. Kaynana'dan şikayetçi olabilirsiniz fakat inanın onun verdiği katkıyı göz ardı edemezsiniz, TV işi çözülür, reklam işi çözülür ama işinizden sonra bebek bakma işi nasıl çözülür? Benim de kaynanam çocuğa gerektiği kadar yardımcı olmuyor diye hayıflanıyorum, derdi yaratan aslında bizleriz, muhtemelen kaynanam 7/24 yardımcı olsa sizin yaşadığınız sorunlara benzer şeyler bende yaşayacaktım Benimde en çok hayıflandığım konu eve gelir gelmez ikinci işim olan çocuk bakıcılığı, çünkü evin işleri var, yemek yapılması gerek, çamaşır çıkıyor birininde çocuğa bakması gerek ha önümde iki yol var TV açabilirim, telefon verebilirim ama bu konuda sizin gibi düşünüyorum o sebeple ilgilenmeyi seçiyorum. Sabır edin hocam, ayrıca TV, telefon olayına kırmızı çizginiz varsa çocuğunuzla ilgilenin, 5 aylık bile olsa ona kitap okuyun, masal anlatın, eşinize ve ailesine bırakmayın. İllaki çocuk TV izlemek ister, telefon oynamak ister, kendi çocuğum da istiyor ama hadi gel oyun oynayalım, kitap okuyalım dediğimde bırakıyor. Baba demek salt anlamda eve para getiren birey demek değildir zannımca, Allah sabırlar versin, Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün.