Bende yazacaktım sorun bendedir belki diye yazmadım. Gece 2:30'dan beri kesik
Ben 2.ayımdayım ilk ay süperdi 2.ayda her hafta günde 1 kere kesildi ve en az 4-5 saat gelmiyor önceden bu kadar yokmuş son kampanya da milyonlarca insan turknete geçince sistemleri kaldırmadı galiba umarım düzelir en kısa sürede
her gece aynı sıkıntı dalga geçer gibi. taşırken sıkıntı yaşamayacağımı bilsem direk taşıyacağım. 3 saat sonra şimdi internet geldi. her gece şaşmıyor. bugün şaşırdım kesilmedi 10 dakka geçikmeli kestiler reziller. ticket açmaktan bıktım, 3 saat sonra internetinizde sorun görünmüyor diye cevap veriyor ama o 3saatte internetin olmadığından habersiz gibi davranıyor.
Türknet genel bir sıkıntı yaşadı o zaman. 2:30'dan benim de İnternetim yoktu. Daha yeni geldi.
Gözlemlediğim kadarıyla, Türknet’te son zamanlarda çok internet kesintisi yaşanıyor.
Tam 1 ay boyunca aynı sorunu yaşadım ve çözmeleri için bekledim ama hiçbir işlem yapmadılar.
Sürekli kontrol ediyoruz, sabrınız için teşekkür ederim vs. vs. saçma saçma geçiştirmeler yaptılar. Bende gittim Türk Telekom'a geri geçtim. Şuan sıfır sıkıntı yaşıyorum.
Alt yapınıza vs. suç atarlar büyük ihtimalle ama ne hikmetse başka sağlayıcıya geçince alt yapım düzeldi