Kahve fincani almiycaz aşk falina bakilicak.

Ana yüz 2 bolumden olusucak normal herkesin günde 1 kere -kriterlere gore yas cinsiyet iliski durumuna göre yazilmis makalelerden cekilip makalelerin birlesiminddn bir yorum cikartacak bölüm bunun icin bu makalelerin girilecegi panel olucak. Iliski durumuna dayali 5 farkli kategoride yazilmis 10 ardan 50 fal icinden birini secerken başa o yorumun yasina göre bir giris yapicak metin ekliycek sistem.

13 18 yas arasi cinsiyete gore yazilmis kiz erkek yorumlari

18 + cinsiyete göre yazilmis kiz erkek yorumlari

kullanici 19 yasi secer ve kiz isaretlerse fal alirken ilk başa 19 yas uzeri yazilmis kiz ile alakali yazdirilan makalelerimizden birini secicek

Daha sonra iliski durumunu yazicak ve ona gore yazilan kiz ise kiz erkek ise erkek tarafindan yazdirilan makaleyi secicek ve birlestiricek gondericek. Zaten fal uygulamalarinin hepside böyle sanirim is makaleleri yazdirmakta

2. Kisim canli fal baktir burda kredi ile satin alim yapmasi gerekicek buda bana sadece odemeden once bilgileribi dokdurabilcegi form olucak sonra fali istediginde kredi odemesi bolumune gecicek.

Arkadaslar lutfen yapacaginiz isin arkasinda duracaksaniz bana gelin parasal olarak buyuk butcelere sahip degilim ama emeginizin hakkini veririm ederinden fazla kurumsal sirket imajinda calisavilcek biri degilim abi kardes olarakdan isini yapanin hakkini vermek istiyorum hepsi bu fiyatlarinizi ve fikirlerinizi iletirken hem andoid hem ios alaninda tercihim 2 sini bir yapabilendir donuslerinizi bekliyorum.