Uzunca yazmak kapsamlı anlatmak demek değildir.
Bu kategoride kısa ve öz paylaşım yapıpta altın paylaşım yapmak her şeyden önemlidir.
Mesela
@pinbtc;nick'li arkadaş bildiklerini kısa ve öz bir şekilde anlatıyor. Kendisini takdir ediyorum.
Uzunca yazıp da Proxy yok bilmem ne gibi sistemlerle uğraşmak yerine manuel olarak normal bir kullanıcı gibi işlem gerçekleştirmek her zaman Pinterest için daha iyidir ve ban riski daha azdır.
Burada önemli olan uzunca yazmak değildir. Ben konuya genel olarak baktım sonra okumadım sıkıldım ve bu mesajı yazma gereği duydum.
arkadaş kendi bi şey yazmamış zaten kopyala yapıştır yapmış bi yerden ve çevirmiş sadece translatele falan cümle hatalarını da düzeltmiştir. altına da sanıyorum ki kendi ref linkini gömmüş biri kayıt olursa komisyon alayım diye. asıl kaynağı da paylaşsaydı da helal olsun deseydim ben de. başkasının yazdığını alıp adamın adını soyadını kendi kafana göre değiştirmek falan, benim tarzım değil, soğuyorum böyle şeyleri gördüğümde. yine de bi uğraş var, o konuda bi şey diyemem. içeriğe gelirsek, yazının gerçek yazarı güzel bi emek sarfetmiş, özellikle konuya yabancılar için fena olmayan bilgiler paylaşmış. detaylıca okumanızda yarar var. paylaşılan her bilgide en önemli şey kendinize yarar veriler çıkarabilmektir. %70 i boştur belki ama sonrasında bi olay anlatılır ve boşa okuduğunuz %70 in yerini doldurur. haliyle yine de es geçmeyin. teşekkürler yorum için.