Sevgili Dostum,
Bugün nasılsın? Umarım iyisindir. Benim adım Miss Fira Banabas Muma, 23 yaşındayım, bekar ve hiç evlenmedim, Afrika'daki Fildişi Sahili kökenli Senden okumaktan çok mutluyum, bunun için çok teşekkür ederim, her biriyle tanışmadığımızı biliyorum ama seninle tanışmak benim için bir zevk, çünkü birini tanımak bir günden başlıyor.
Lütfen acele etmemenizi ve postalarımı okumanızı ve neden sizinle iletişim kurduğumu anlayabilmenizi istiyorum, şu anda burada politik sığınma aramak için Dakar Senegal'de yaşıyorum ve bu mülteci kampında özgürlük, iyi yemek yok, hayır uygun bakım ve hapishanede ya da cehennemde olanlara benzer. Arkadaşım olacak iyi ve güvene layık bir insan ararken profilinizi aldım ve birbirimizi daha iyi tanımamızın ve birbirimize güvenmemizin daha iyi olduğuna inanıyorum çünkü iyi bir ilişkinin yalnızca gerçek ve gerçek aşk üzerine inşa edilmiş.
Dakar Senegal mülteci kampında günüm çok sıkıcı, dışarı çıkmakta zorlanıyorum çünkü buna izin verilmiyor, ancak Katolik Kalbin koordinatörlerinden Rahip Baba Paul Samson için Tanrı'ya şükrediyorum. Buraya geldiğimden beri bana çok iyi davrandı ama onunla birlikte yaşamıyorum, Kadınlar yurdunda yaşıyorum.
Rahmetli Dr Banabas Muma'nın kızıyım, babam, başarılı bir iş adamı ve Geç Gen hükümeti altında bir politikacıydı. Eski devlet başkanı Robert Gue, onu ülkemde tanınmış bir adam haline getirdi ve isyancılar bir sabah erkenden evimize saldırmadan önce siyaset ve annemi ve babamı soğukkanlılıkla öldürdü. Hayatta olan sadece bendim, çünkü okul kampımdaydım, sevgilim bunu gözyaşları ile yazıyorum, ancak sizi bilmeden neden kendimi bu kadar yakında açığa vuracağımı merak edebilirsiniz, iyi, aklımın ikna olduğunu söyleyeceğim. bana yardım edecek gerçek kişi olabileceğini.
Lütfen bunu dinleyin (Bu bir sır, sizden başka hiç kimse bilmemeli), bu yüzden onu sizinle güvenle paylaşmak istiyorum.
Rahmetli babam, ölümünden önceki tek çocuğu olduğum için adımı akrabamın bir sonraki ismi olarak kullandığı toplam 6,5 milyon dolarlık (6 milyon beş yüz bin ABD Doları) önde gelen bankalardan birine yatırdı. bu benim ailemin hayatını talep ediyor.
Dahası, bu anlaşmayı kendim kolaylaştırmak istedim ve banka ile iletişime geçtim, ancak geç babamın ölüm belgesini ölümünü teyit etmemi söylediler, bankanın talep ettiği geç babamın ölüm belgesini almaya çalıştım. mülteci statümden dolayı, parayı bana bırakmayacaklar, çünkü mülteciye para transferi bankacılık kurallarına aykırı.
Banka yöneticisi ayrıca, parayı yabancı mütevelli hesabıma aktarmaları için garanti belgelerini imzalamam için benim adımda durmama yardımcı olacak yabancı bir mütevelli heyeti sunmamı tavsiye etti.
Şimdi sizinle birlikte yeni bir hayata başlayabilmemiz için sizinle görüşmek üzere varışımda bekleyen geç babamın parasını adınızla ülkenizdeki banka hesabınıza transfer etmede yardımınızın uzun süredir devam eden bir ilişkisine yardım etmek istiyorum. ülkeniz, buradaki durumum korkunç ve burada ölmek istemiyorum.
Bu sırrı bu kamptaki insanlara sakladım, bunu bilen tek kişi Rahip Paul Samson, çünkü o benim için bir baba gibi.
Bu yüzden yukarıdaki ışığın ışığında kendinize saklamanızı ve kimseye söylememenizi isteyeceğim çünkü hayatımı ve paramı kaybetmekten korkuyorum.
Lütfen, ben gelene kadar ifşa etmemen için yalvarıyorum ve Rahip baba Paul Samson bana peygamberlik etmek, ALLAH'ın bana yardım etmek için birini göndereceği için bana bir rüya gibi gelebilir ve umarım cevap sizsinizdir. Ayrıca en sevdiğim dilin İngilizce olduğunu size bildirmek istiyorum. Resimlerimi sizin için ekledim ve sizinkini de görmek istiyorum. Bu arada sesimi duymak istediğinde, beni bu numaradan aramanı istiyorum. (+ 221-781038854) sesini duyabiliyorsam çok mutlu olurum.
Özgürlüğümü geri alabilmek için gerçekten yardımına ihtiyacım var, paramı geri kazanmama yardım etmek için elinden geleni yap, bana yardım edip edemeyeceğini bilmek ister misin? Sana neden bunu sorduğumu biliyorum, çünkü bu para meselesi, ama bana yardım edebileceğine inanıyorum ve daha önce görüşmemiş ya da birbirimizi görmemiş olsak da sana güveniyorum ama ailenle ilgilenmek istiyorum ve seni sonsuza dek onurlandırmak ve saygı duymak için eşin olmaya hazır olacağım. Ancak, benim durumumdan bana yardım etmek istiyorsan.
Lütfen, aşağıda listelendiği gibi bana bilgilerinizi göndermenizi istiyorum
Bu yüzden ihtiyacım var ki, geç babamın para yatırdığı yabancı mütevelli olarak bankaya tanıtacağım, sizden bu ayrıntıları alır almaz, banka detaylarını da vereceğim, böylece kendinizle iletişime geçeceksiniz. fonumu geri kazanmak ve özgürlüğüm için gerçekten yardımına ihtiyacım var.
1) Tam Adınız
2) Yaşınız
3) Telefon Numaranız
4) Ülkeniz
5) Mesleğiniz
6) ev adresi
Sevgiler,
Bayan, Fira Banabas Muma