5 kez kanal,7 kez dolgu,1 kez genel anestezi gömük diş ameliyatı 1 kez lokal kist ameliyatı,1 kez de diş eti kesmesi yaptıran biri olarak söylüyorum kanal tedavisi en kolayıdır sanki ellerinde ortası boş iğneden biraz büyük bir şeyle dişinizin kanallarını açıp sinirlerini öldürürler 2.seansa kadar o kanallara ilaç yerleştirip geçici dolgu yaparak sizi bekletirler bir sonraki seansta ise o geçici dolguyu söküp tekrardan kanalların sinirlerine bakarlar eğer siz bu seansta ağrı sızı çekmezseniz gerçek dolguyu koyarlar ve sizin rahat etmeniz için onu biçimlendirirler
Özellikle Şunlara Dikkat Edin;
1) Dolgu malzemesinin iyi olmasını söyleyin (Okan Diş Hastanesinde Özelde yaptırdım dünya kadar para verdim 1 ay önce dolgusu düştü ve başka doktora gittiğimde bunlar kötü dolgu geçicinin bir üstü dedi ve uzun süre götürmez dedi doktor ki haklı çünkü bir dolgu bu kadar kısa sürede düşmez)
2) Kesinlikle tedavisi biten dişe kaplama taktırın bu ana dişinizin daha uzun süre kullanmanızı sağlar.Yarın bugün dolgu düşerse o diş kırılırsa ana dişinizi kaybedersiniz.Kaplama takılınca ana dişinizi korursunuz.
Şimdiden geçmiş olsun😊