Öncelikle kulube hoşgeldin. Evli olan hemen hemen her erkeğin başına gelen olaylari yaşıyorsun.
Burda birinci kavram ne sen ne esin ne kaynanan ne annen. Artık herşeyin önünde evladın olacak.aracagin her adımı onu düşünerek atacaksın. Boşanmak kolay ama çocuğa etkileri yıkıcı olur onu kafandan at.

Maslesef zamanımızda anneler özellikle kız çocuklarını kendi hakimiyetlerinden kukla.gibi ellerine bakacak gibi yetiştiriyor. Bu evlenince de sendeki gibi hakimiyet sorunu oluyor. İleride en ufak belki o an edip gurleyip asacaginiz sorunlar kaynananın araya girmesiyle daha da büyüyecek.

Bizimde çocuğumuz oldu. Biz karı koca çalışıyor ama yetistiremiyoruz diye "ortak" karar alıp annesini yakına taşıdık. Ama eşim o kadar dikkatli o kadar kontrollü ki kadını sadece biz yokken çocuğa bakacak şekilde motive etti ve asla bir şeye karıştırtmıyor. Eşim bilinçli ve kontrolü kendi aldı. Es keza benim hoşlanmadığım durumlarda dahi kendisi müdahil olarak beni savundu

Senin yapman gerekn bir şekilde eşini ikna etmen ama nasıl olacak bilmiyorum. Çünkü şu annzaten yeni çocuk doğmuş birilerine ihtiyacı var ve bunu annesi ile gideriyor. Biraz fazla bağımlı ama aile olmanın farkındalığını sokman lazım. Sen esin ve çocuğunuz. Siz bir ailesiniz . Dışarıdaki herkes maalesef dış kapinkn mandalı.

Tatlı dil, sabirve fedakarlık ile eşinin düşüncelerini değiştirmen ve hatasının farkına varmasını gerekirse ufak manipülasyonlar ile farkına varmasink sağlamalısın.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur.