Öncelikle bu konu müşterisi olduğum
@Maniaguard; adına açıldını belirtmek isterim . kendisinin ricası üzerine konuyu açıyorum.
İlgili görseller alt kısma eklencektir kontroller sağlanır.
Kendisinin foruma üye olduğu günden beri birileri tarafından sürekli olarak baltalanmak istendiğini belirtti (konuya vakıtf değilim.)
2 kere kimlik onayı yapmış ve 3. kez kimlik onayına gitmiş ve herseferinde doğru bilgiler girildiği halde hiç bir şekilde bir sonuca ulaşılamamıştır.
Şahsı adına defalarca
@Coskun; beye ve
@caliante; beye durumu mesaj yolu ile belirttim fakat herangibir dönüş sağlanmadı.
Bu durumun yaşanmasından dolayı öncelikle şahsım adıma üzüldüğümü belirtmek isterim. Çünkü yanlışlıkla bile sürşülisan ettiğimiz zaman ufak yada büyük yaptırımlar hemen forum moderatörleri tarafından gerçekleştirilirken. Maduriyet durumu söz konusuyken neden kimse ilgilenmiyor. Budurum moderatörler tarafından kasti yapılan bi durummu bilemiyorum.
İlgili
@Maniaguard; adlı şahsın mesaj kutusuna 13 adet mesaj bulundunu ve hiçbirine dönüş yapamadını ve dolayısıyla kendi iletişim halinde olduğu kişileride kendisi gibi madur durumunda bıraktını belirtti. birilerinin bu durum için el atması rica ediliyor konuyu yanlış yere açtıysam affola iyi forumlar gerekli görselleri ve metinleri aşağıda ekliyorum.
İlgili Görseller
sanırım burda bir yanlıs anlasılma var. forum üzerinden kimlik bilgileri vesaire eklenmiş ztn . onay paneline ya düşmedi yada bi başka sorun oldu ek olarak büyük harflerle farkında olmadan cevap yazılmış asıl sorun büyük harfler olmasımı yoksa ortadaki maduruiyet mi ? birileri ilgilenebilcekmi?
@Coskun; bey
@caliante; bey