Çocuğa bakması kolay olmadığı için annesinden yardım alıyor bundan daha normal bir durum yok. Eşimin ailesi 4 ay bende kaldı. Sorun ne anlamadım açıkçası. Kayınvalide kayınpeder gözü ile değil anne baba gözüyle bakmanız lazım. Eşinizin anne babası sizin de anne babanız. İlk 4 ay yenidoğan bebeklere tek başına annenin bakması çok zor. Şikayet ettiğiniz durumların hiçbiri şikayet edilecek konu bile değil. Ailenizin dedikodusunu ulu orta yapmak da hoş değil. Eşinizden ve onun akranlarından yakınıyorsunuz. Ayıp. Eşiniz görse bu konuyu üzülür size güveni biter.
Çocuğa bakmanın kolay olduğunu kim söyledi? tabi gelecekler dedim, hatta dedim ki, madem kalıyorsunuz ne gelecekse ben alırım ama evden çıkılmasın dedim. Doğum zamanlarında. Eve geliyordum, baldız arkadaşıyla buluşmaya çıkmış, babası amcasının dükkanına gitmiş. Evde kalmadılar evlerine geçtiler, günde 3-4 saat, 5i bile gördüğümüz olduğu görüntülü telefon konuşması. Çocuğa bakmasını mı kolaylaştırıyor görüntülü o kadar konuşma ? konuyu mu okumadınız, okudunuz sırf muhalefet olsun da nasıl olursa olsun diyemi düşündünüz, gerçekten bendemi sıkıntı var anlamadım.
bana bi anlatın günde 3-4 saat telefonla GÖRÜNTÜLÜ konuşup, akşam çocuğu sevmeye geldik diye gelip akşama kadar yorulmuş anneden çay meyve bekleyip annenin reklam peşinde, babanın survivor karşısında YATARAK uzanmasını bana bi anlatın. nasıl bi yardım bu nasıl bi ayıplık? Allah aşkına mantığını takın bi. ben evde tv açmıyorum geçtim HİÇ Mİ HİÇ SEVMEDİĞİM kanalı ve yarışmasını izlemeyi, çocuk görmesin diye TV açmıyorum ben. bi mantıklı oku düşün yorum yap.