Aba altından sopa gösteriyorsun hocam.
Ben çok bilgili olduğumu iddaa etmedim. ( Konu başlığında da görüldüğü üzere - Sizede uçuk gelmiyor mu ? ) yani soru soruyorum iddaa etmiyorum bana fazla geliyor sizelere de fazla geliyormu diye soruyorum.
Sitedeki makale sayısı sitenin ederini etkilemez isterse 10.000 tane olsun siteye hit getirmiyor kazanç sağlatmıyorsa boş makaledir onlar. ( senin site için bahsetmedim 300 makale var dedin diye söyledim )
- Genelde yanılgıya düşürende o zaten 300 tane makale satın alıp siteye 300 makale ekledim makalelerin değeri 5 tl'den 1500 eder ile ölçülemez.
Hocam sopa gösterme filan yok hocam, normalde konuşabileceğim kimse yok. Siz de bu şekilde bir konu açtığınıza göre biliyorsunuz birşeyler. Amacım kötülemek tartışmak değil. Satmak istesem ne kadar istemeliyim diye merakımdan soruyorum sadece.