babacan bensıfr bu işler yüzünden 1000 km uzağa taşıdım evi

yılda bir on beş gün

kafam rahat geriinde hatta 1800 km daha uzaklaşma planlarım var
Arkadaşına ailene bu durumu anlatamıyorsan bizi yakın gördün ki yazdın. Bende kendi arkadaşıma anlatır gibi bu konuda tecrübeli biri olarak.
Senin hanım bu durumu neden anlamıyor ki, hemde tartışmaya getiriyor olayı. Bence durumu iyice açıkla duvara anlatır gibi tane tane sakin sakin. Laf sokmadan kalp kırmadan.
Uzak tutmak için teknikler uygula, şuan güzel bir bahanen var. Korona hastalık dolayısı ile çocuğa yaklaşmamaları gerektiğini falan bahane edecek işler yap.
Ne bileyim yakındaki örnekleri sun, Etrafında korona olanları örnek göstererek bak bu olmuş hastanede çocuğa gelir falan diyerek uzak tut.
Benim annem de sürekli millete yaklaşıyordu komşu korana oldu 18 gün entübe olarak hastanede kalınca artık maskesini takıyor, önlemlerini alıyor insanlara yanaşmıyor..
işte entübe olmuş kişileri önrek koşabilirsiniz.
Yani açıkça istemediğini gelmelerini azaltmaları gerekitğini eşine izah et.. yani ne bileyim her gün 4-5 saat görüntülü konuşma peşine evde takılmakta nedir. Bunların hiç mi işi gücü yok..
Hocam sizde gelme diyemezsiniz eşiniz de gelme diyemez doğal olarak onlara, eşinize karşı bence soğuk davranmaya çalışın ( kırgın anlamında ) belki sizi üzgün görür bir Çözüm bulur, veyahut aynı şeyi sizde yapın eşiniz bu sefer tepki verecektir bence.
Buranın da bir aile olduğunu unutuyorsun bence hocam, arkadaşın bir problemi var kendisine faydalı olmak istiyoruz, imzanızda yazan hadisi Şerif’i hatırlayalım ❤☺
https://prnt.sc/tit3x1 << bu mesajın üstüne 3 gün tartıştık, hemde ne tartışma ne kavga. daha tatlı dil oluyor ve ben bilmiyorsam öğretin lütfen üstatlar.
Virüs olayına gelince, benim işyerinde virüs kapmam daha büyük olasılıkmış. ve ( inanın çok nadir ve açık havada ) görüştüğüm arkadaşlarımdan da kapabilirmişim. 106 gündür 6 kez bile görüşmemişimdir, ve kapalı bi ortamda değil açık ortamda. Ama bunlar laf oluyor, sende gidiyorsun ya oluyor. Onlar bakın yakın sarmaş dolaş foto çekinmişler, biz uzak duruyoruz dediğimde, herşey kendine göre işine geldiği gibi oluyor.
Annem bu şehirde yalnız, dedemle yaşıyor, dedem baya yaşlı olduğu için Annemi bırakıp gidemem. Doğdum doğalı konyadayım, taşıyamıyorum da evimi.
Kafayı yemek üzereyim.