Başarılar, bu sektörü iyi bildiğimden açık konuşayım çok iyi Allah utandırmasın.
Güzel domain
Minareyi çalan kılıfını hazırlar
Güzel domain, bol kazançlar.
Güzel iş çıkaracak bu alan adı. bol kazançlar şimdiden
Domain gerçekten güzel lakin en önemlisi yine imkan hocam oda olduğuna göre yolunuz açık olsun inşallah.
Bence çok güzel hocam başarılar dilerim.!
Güzel domain

e ticaret olarak kullanırsanız ve güzel bir yatıırp ile iyi marka olur bence
Hayırlı olsun hocam projelendirilirse güzel iş yapar.
Çok net hocam. Başarılı olacağını düşünüyorum, hayırlı olsun, bol kazançlar
Gerçekten Tam İsabet Bir Domain Almışsınız Hayırlı Olsun Hayırlı İşler...
Domain öyle bir domain ki boş sayfa da kalsa değerlenir, ticarer yapılsa da değerlenir. En güzeli potansiyel adına xml üzerinden ticaret denemek bence hocam. Ama farklı bir şey yapın telefon kılıfı herkes satar, bununla ilgili çok da site var. Ama adına yakışır şekilde tüm kılıfları satan, manşet olacak bir site neden olmasın? 😄 Telefon kılıfından yastık kılıfına, koltuk kılıfına varıncaya dek 🤗
Bundan iyisi Şamda kayısı

Mükemmel. Hayırlı olsun
hayırlı kazançlar allah bol ve helal kazanç nasip etsin benim tek eleştirim logoyla alakalı olacak daha farklı olabilir bence
Logo alıntı hocam. Daha önce ki alan adı sahibi tarafından yaptırılmış bir logo. Biz kendimize daha özgün daha kurumsal bir logo yaptıracağız inşallah.
güzel domain akılda kalıcı e-ticaret sitesi olabilir. Hayırlı olsun şimdiden
Lansman kılıflar revaçta hocam iyi satışlar..
İş yapar
Güzel değerlendirmek lazım
Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum dostlar. Allah razı olsun hepinizden sağ olun. İnşallah güzel bir şekilde projelendirip, bilinir bir marka haline getireceğiz