yumurta tek başına yeterli değil protein tozunun amacı zaten sporcu için gerekli olanları günlük çok uyguna getirmek mesela birçok insanın gün içinde zamanı olmuyor yumurta et kahvaltı hazırlamaya o nedenle;

paran var çalışmıyor zamanın bol ise 8 yumurta ye et ye gün içinde doğal yoldan al herşeyi.

paran kısıtlı çalışıyorsan iş çıkışı spora gidiyorsan uğraşamıyorsan protein tozu al yine gereken tüm ne varsa içinde var zaten.

ben sabah kalkınca içiyordum birde spordan önce yarım spordan sonra yarım içiyordum protein tozunu düzenli günlük 2 saat program ile 2 ayda gözle görülür net değişimler olmuştu. https://www.supplementler.com/urun/s...n-2000-gr-8349 bunu kullanmıştım kendisi tam bi fiyat performans tozu içinde gulitamine kadar var. doğru şekilde kullanırsan zararı yok faydası var ama yanlış kullanırsan herşey gibi protein tozuda zararlı. günlük antremanını aksatma içtiğini vucudun eritsin. benim bir arkadaşım vardı haftada bir spora giderdi ama günlük protein tozu içerdi sabah akşam bu durumda kesinlikle zararlı.