Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açarım ya da açmam sana sormam dediğim gibi yönetimi var bu forumun yol geçen hanı değil burası milletin keyfine göre iş yapalım.Yönetim neyi uygun görürse onu uygular sen merak etme.Kendi sitesinin reklamını yapacak diye insanları dusunuyomus taklidi yapanlarla doldu konu.Kiskaniyor kiskanmiyor beni hiç ilgilendirmiyor bu proje iki senedir neye söz verdiyse yerine getirdi sizin boş laflariniza karnımız tok.Yatirim yapan kişileri hiç de ikna etmek için uğraşmadım sordular gösterdim girdiler kazandılar kazanıyorlar da.Senin işine gelmiyorsa sen girme.Burada kahramancılık oynamayın.Tabi yerli proje olduğu için sallayın sallayabildiginiz kadar.Meydan geniş nasıl olsa..Bitexen de aynı mantık forumda binlerce bitexen konusu var kardeşim gidin onunla uğraşın.Onunla ilgili yazı yazan bir kişi var o da zaten siteme hit çekeyim de reklamlardan para gelsin peşinde.
1.forum kuralları diye bir şey var ve ben onu hatırlatıyorum ama senin amacın belli ağına birilerini düşürmek bu scam projeye kendine ref ya da farklı kazançlar sağlamak.

2.hâlâ bitexen diyorsun utanmadan kendini bitexen ile mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunz ? bitexen hakkındada aynı şeyleri düşünüyoruz merak etme bunuda defalarca kez söylememize rağmen hâlâ bitexen diyip duruyorsun buradan yüzüncü kez yine yazıyorum..borsa coini olmaktan öteye gidemeyen ve çok şişmiş olan bitexen alınmaz..xmd coin hiç mi hiç alınmaz scam,içi boş,ponzi bir sistemdir

3.Nerede olrusa olsun xmd denen scam coin ile ilgili bir paylaşım göreyim insanları bilgilendirmeyi boynumun borcu bilirim..2 yıldır piyasada olması onun scam olmadığı manasına gelmez çiftlik bankta yıllarca vardı sonra patladı gitti..yerli proje diye çekemiyormuşuz utanmazsan fetöcüde dersin bu kadarsın.

4.benim işime gelmiyor çünkü vaatleri saçma,gerçek hayata dokunur bir projesi yok,yarın ne olacağı belli değil,hiç kurumsal gözükmüyor...xmd coin ne kadar scam bir projeyse bu projeye yatırım toplayan kişilerde o kadar sahtekardır.bitti.

moderatörlerin bu şahıs hakkında işlem yapmaları gerekiyor göz göre göre yatırım tavsiyesi veriyor aynı zamanda hukuken suç işliyor.