Benim içeriklerim 7'den 70'e herkesin okuyabileceği içerikler hocam. Yaşı, cinsiyeti, zevkleri, yetenekleri ne olursa olsun, herkese hitap eden tarz içerikler... 1 ocakta normal işimimden ayrılıp (muhasebeciyim) tamamen web işleri ile ilgilenicem. Kafamda bir iki proje var. Kısmet olur da hayata geçirebilirsem burdan gün gün, adım adım paylaşmayı düşünüyorum. Tabii kategori ve domain adını vermeden.
hocamın çalışma yöntemini, içerik tiplerini ben biliyorum(emek, uğraş gerektiren şeyler. ben daha çok manuel spam tarzına yöneldiğim için vakit ayırmıyorum pek). gayet güzel ve mantıklı çalışıyor keza senelerdir benzer şekilde çalıştığını, facebookta bu konuda 10 yıllık bi geçmişi olduğunu pek çok entrysinde de ifade etmiştir. bu deneyimleri de pintereste uyarlayarak çalışmalarını sürdürüyor. kazanç ve gösterim istatistiklerini de pek çok kez paylaştı zaten. haliyle gerek yok tartışmaya, insanların üzerine gitmeye. çok merak eden ispat beklemek yerine girer eski yazdıklarını tarar, paylaşımlarını inceler. orada zaten yeterince ispatla karşılaşırsınız.