İstersem beşinci kez açarım sen bu forumun bekçisi misin ? Şimdiye kadar hiç kimse zarar etmediği için herkes gibi boş muhalefet edenlerden birisin.Daha fazla kişiyi zarara sokmak için miymiş maşallah dır dır konuşuyorsunuz ama her şeyi de biliyorsunuz her şeyini takip ediyorsunuz ne hikmetse.Bıktım sizin gibilerden. Kimseyi yatırım yap diye zorladığımız ikna etmeye çalıştığımız yok niyetlenen insanlar zaten kendisi projeye girmek için bilgi istiyor.Sana güven vermiyor diye çok umurumuzda olacak halin yok. Coin borsaları nasıl kazanıyorsa yöneticileri çekim yaparken ödenen FEE bedellerinden kazanıyor öğrenmiş oldun başka merak ettiğin varsa gel öğreteyim kafanda soru işareti kalmasın da sağda solda bilgisizce böyle boş laf savurmaktan vazgeçersin belki.Konumu ve mesajlarımı yönetime rapor etmekte serbestin yönetim ölçer biçer gerekeni yapar iftira dolu mesnetsiz iddialarını aynen sana iade ediyorum.
istersen 5.defa açamazsın aynı konuyu yalnızca 1 defa açma hakkın var bizde her konuyu 5 defa açalım forum spamden geçilmesin..şu ana kadar xmd hakkında eleştiri yapan herkese deliksiz bir şekilde boş muhalefet dedin sana göre herkes xmd coini kıskanıyor hatta belki btc'den bile iyidir ne dersin ? takip ediyoruz tabiiki de bu piyasada iyileri takip ettiğimiz kadar kötü ve tehlikeli olanlarıda takip ediyoruz ki kimsenin ağzı yanmasın başı ağrımasın..kimseyi ikna etmeye çalıştığım yok diyorsun ama geçenlerde 20 bin tl'lik yatırım için birilerini ikna ettiğinizi söylüyordunuz noldu unuttunuz mu ?
@ramob7 aynı konudan defalarca kez açıyor..ve xmd'in scam olduğuna dair onlarca paylaşım var proje kesinlikle güven vermiyor kişinin mesajları incelenmeli ve daha fazla kişinin canı yanmadan yaptırım uygulanmalı.