O kadar yazıyorsunuz, çiziyorsunuz arada bir bit yeniği var...
Polemik yapmak istemiyorum.
1 tane com, domain host vereyim size, adsense olmayan, sadece ben bileceğim. Google analystic ekleyeceğim. 1 ay sonunda 3k üzeri günlük hite ulaşın. Domaini size transfer edip 1 yıllık host hediye edeceğim. İstatistikleri buradan paylaşacağım, var mısınız?
Yapmıştırsınız, doğru olabilir. Burada anlatıp anlatıp duruyorsunuz. Buyrun tarafsız olarak ispatlayın. Yoksa sözleriniz şovdan öteye gitmez.
Valla hocam ne desem bilemedim. Bu forumda herkesin kendince deneyimleri, yöntemleri var. Herkes bir yerden tutturmuş gidiyor. Benimkisi de öyle. En çok ben bilmiyorum, en çok da ben kazanmıyorum, öyle bir iddiam da yok. Burada karınca kararınca uygulayıp doğru bildiklerimizi sebepleriyle anlatıyoruz. Açıkçası burada uydurma sözlerle balon şişirmenin bana bi faydası olmaz. Daha önceki bir iki konuda analizlerin ekran görüntüsünü paylaşmıştım, hem pinterest hem de google analitcs üzerinden. Tabii o görüntülerin benim olduğuna da yüzde yüz ikna edemem kimseyi, isteyen inanır istemeyen inanmaz. Ben bişey satmıyorum, arkadaşlara ille de şunu alın, bunu alın diye herhangi bir şeyin reklamını da yapmıyorum. Bu yönüyle de insanları inandırmak bir zorunluluğum yok.
Deneme meselesine gelince, 500 civarı içerik arşivim var, hep aynı içeriklerle çalışıyorum, malup zaten 2-3 ayda bir ne yaparsak yapalım banlanıyoruz, spam yiyoruz. Sır seni inandırmak için 3 ay bi domain ile uğraşamam açıkçası. Zaten günlük 1-2 saat ayırabiliyorum (kendi sitelemime bile yetmiyor o zaman dilimi), onu da seni inandıracağım diyerek harcayamam açıkçası. Bir ikincisi, neden içerik arşivimi sırf seni inandırmak için senin bildiğin bir siteye yükleyeyim?
İstersen son istatistiklerin ekran görüntülerini atayım. Onun dışında gerçekten zamanım yok.