bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @Enes65532;
  • Dedene Allah rahmet eylesin inşallah
  • Ciğeri beş para etmez lafın hoş olmamış. Ne yaşandıysa bitti gitti. Hepsi acısıyla tatlısıyla hoş bir sadâ.
  • Görselde ne var senin ilgilenmen gereken anlam veremedim.
  • Biten bir ilişki için bu kadar düşünme. Yoksa karşına çıkacak olan fırsatları kaçırırsın. İnsanlara haksızlık etme.
  • Kafanda bir şey kurmuşsun. Vatandaşın yeni bir ilişki içerisinde olabileceğini iddia ediyorsun. Olabilir. Bu nedenle kişiye hızlı diyorsun ama sen de hızlısın bence Sanki bundan birkaç ay önce yine buna benzer konular görmüş, okumuş, takma kafana yoluna bak demiştik. Arada forumla paylaşmadıkların da olduysa sen de epey hızlısın diyebiliriz Bunların hepsi senin kurgun. Kişinin hayatında biri olsa da önemli olmamalı şu saatten sonra senin için. Çünkü BİTMİŞ!!!
  • Sakalı olan birinin sözünü dinle bari bizi dinlemiyorsun.
  • Bu konularda birkaç tık daha cool olabilirsin. Kadınlar cool erkeklerden hoşlanır. Gizemi severler. Konuşmayacaksın fazla, ağırbaşlı olacaksın.
  • Allah yardımcın olsun.
İyi çalışmalar dilerim
O kişinin de bu kişi olmasi mesele bu zaten hep aynı şeylerden dönüyor. İnsanın zoruna gider hayatında biri varken başkasını almak ben ağır bir laf demedim @bilgekadin2019; seviliyorsunuz hocam 🌹