Merhaba Dostlar,
Bursaya bağlı küçük bir ilçede yaşıyorum sayamayacağım sertifikalarım var, tek gelir kaynağım sanal ortam merkez ilçelere 60 dakika uzaklıktayım merkez ilçelere taşınayım diyorum yoğunluk ve iş canlılığı bakımından fakat gel gelelim adamlar stüdyo ev zaten yerin dibinde 900 tl fiyat istiyorlar utanmazlığın böylesi titizde biriyim gönlüme göre bakayım derken fiyat çıkıyor 1500 tl ye e zaten iş kesin değil şimdi 1.500 e taşındın hadi bir şekilde alacaksın asgari ücret 1.500 kira fatura o bu derken arabamda var bakımları çıkıyor arada ne kaldı zaten geriye, Satış danışmanı olarak 3 yıllık deneyimim var giyim ve halk tabiriyle milyoncu dediğimiz mağazalarda görev aldım müdür yardımcısı olabilecekken bazı sorunlar nedeniyle kendim çıkmak istedim zaten şimdi bir tutturmuşlar ünivresite mezunu diye, neyse asıl konuya gelecek olursak bursa çevresinden birilerini arıyorum ev işine el atabilecek varsa eş dost önerebilecek veya sanalda iş veren kişiler mevcutsa onlarda ulaşabilir.
Stüdyo eve çıkıp her ay 1500 vermektense, 1 defa spotçuya 5 bin lira ödeyip aylık 700-800 bandında eşyasız bir ev tutmak ileriye dönük daha uygun maliyetli bir çözüm olur. Ayrıca hiç bir zaman internet işlerini tam zamanlı iş olarak görmemelisiniz. Bugün olur yarın olmaz, tam zamanlı reelden bir iş daha garantili.