Akad35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Greyder'i inceleyebilirsiniz. Kaliteli markadır.
Hocam daha önce Lumberjack, Skechers, Jump ve Adidas kullandım. Greyderi sadece bot olarak biliyordum. İnceliyorum şimdi. Bu resimdeki ayakkabıyı çok beğendim fakat işte ilgisiz sanırım sayfa biraz. Fiyatı da ucuz değil paramın ziyan olmasını istemediğim için sanırım yine bilindik markalara yöneleceğim.

berkaycavdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam internetten ayakkabı alınmaz. Resimlerde oynamalar çok oluyor numara uymuyor. Bunu söylememin sebebi ayakkabı satışı üzerine istanbulda 2 dükkanımız var gelen tepkiler üzerine söylüyorum. Daha önce internetten aldığını söyleyenlerin çoğu memnun değil. Ayakkabıyı önce bi göreceksin gerçekten yakışacakmı sana ? Mesela ben 45 numara giyiyorum resimdeki ayakkabılar hep 40-41'dir neden ? çünkü daha güzel gözükür. Numara büyüdükçe palet gibi olur çok güzel ayakkabılar bile demem o ki görerek alın hocam.
Hocam dediklerinize katılıyorum, şikayetvar da konusu açılmış fakat 2-3 tane var. Baya ünlü bir üretici bunlar. @222shoes bakabilirsiniz. Kararsız kaldım. Bende 41-42 aralığında giyiyorum fakat güven verici konuşmadılar.

kaanilbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elle shoes bakın hocam trendyolda mevcut
İnceliyorum hocam.
AhmetZekiTasgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slip on shoes
Böyle arattığımda düz tabanlı ayakkabılar çıktı hocam.
YellowTiger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
greyder 63408-04
https://www.hepsiburada.com/gryd-634...m-HB00000J5KJF
şu ürüne benziyor. spor deri ayakkabı diye aratınca buldum.
Hocam araştırmanız için çok teşekkür ediyorum fakat aradığım bu değil. Yukarıdaki daha diri duruyor. Belki bana daha çekici geldi bilmiyorum ama bayıldım. Emeğinize sağlık.
HEGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fotoğraf ile gelen arasında sürekli aşırı fark oluyor. Biraz fazla verin kemal-tanca gibi yerlerden alın bu tarz ayakkabılar çok fazla var böyle yerlerde.
Hocam aslında 3. sınıf bir instagram sayfası değil @222shoes diye bir sayfa. Kendi el imalatları iç-dış deriymiş. Fiyatı da 280 ₺ benim için az para değil. Bir sıkıntı yaşarsam ne olacak sorusunun cevabını net veremediler. Bilemedim o yüzden.