Askerde 5 maç yaptım hepsi yüksek oran 3gelmisti kral gibi askerlik yaptım. Bu tarz kovalıyorum yakaladığım oldu 4-5 defa en yüksek 67 bin aldım.. Fakat bu kupona oynamam şart benim..
Hocam hayatını idda kumarında bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki dediklerimi yapma yaptıklarımı hiç yapma. Bir kumarbazım idda hayatımı mahvetti ama bir umut hep oynarım. Size tavsiyem tavsiyeme uymayın ama tavsiyem şudur.
3 adet tek mac var elınızde. Oranları yüksek. Bunların yanına tutacagından emın oldugunuz oranları cok dusuk mbs 2 yada mbs3 sızın tercıhınız maclar ekleyıp banko ısaretleyın sonra bu yuksek oranları 3u bır arada yada 2sı bır arada sırayla deneyın sonucta normal kupon yapıyorsunuz 5 dakıka ıcınde ıptal etme sansınız var. Hangı varyasyonunuz kabul gorurse o kuponu oynamıs olursunuz. Dikkat edin tutacagından garantı emın oldugunuz oranlar ekleyın. Maksat tutarı yukseltmek degıl yuksek tutarlı macların kabul gormesı ıcın sıze kuponu oynatabılecek garantı maclar. gol bahısı almanız tavsıye olunur. Basıttır gelmesı daha kolaydır.