Sonuçta kendi ağzıyla dolar artacak diyor, yanlış mı anladım yoksa
Yanlış başlık, yanlış içerik ve yanlış düşünce ile doğruya ulaşılacağını pek sanmıyorum. Mesele, dolar kurunun artış göstermesinden daha ötedir.
Yanlış bilgi ile yola çıkıp doğruya ulaşsanız bile bir yerlerde kesinlikle tökezlersiniz.
Sonuç olarak, öyle bir şey demiyor. Ankete katılanların beklentisi artışı gösteriyor. Aslında normali de budur. Ancak, bizim ülkede neyin ne olacağı hiç belli olmaz .)
Dolar aldığınızda %1'ini devlete veriyorsunuz. Bu durumda sürekli al sat yapamazsınız. Alıp tutar mısınız bilmiyorum. Nereye kadar tutabilecek gücünüz olduğunu da bilmiyorum. Vatandaşın da yaklaşık 200 milyar doları var. Birçok ithal üründe de ciddi vergiler getirildi. Normal olarak artış göstermesi bekleniyor. Ancak, bir yandan da önleniyor. Nereye kadar gideceğini inanın bilen yok
Mantıken iki ülke enflasyon oranları arasındaki fark kadar artış göstermesi beklenir. Yani, matematiksel olarak artış beklenmesi doğaldır. Ama şunu da unutmayalım: Burası Türkiye!

Burada her an her şey olabilir. Diğer yandan, koronavirüs sürprizi olabilir. Bu işler oldukça karışıktır. Hesap yaparsınız ancak bir virüs gelir her şeyi bozar.
Kendi fikirlerinizle, kendi paranızla yatırım yapın. Sizin paranızı en iyi siz değerlendirirsiniz.