Kendi mail adresinizden sahiplik isteyin karşı tarafa mail gidecektir. 7 iş günü içinde o mail adresinden işlem ve cevap gelmez ise otomatik olarak sahiplik istenen mail adresine geçecektir
Bakınız :
https://support.google.com/business/.../4566671?hl=tr Sahiplik talebinden sonra ne yapılması gerekiyor?
Sahiplik isteğinde bulunduğunuzda mevcut profil sahibinin yanıtlaması için 3-7 gün süre verilir.
Google Benim İşletmem'de oturum açarak veya onay e-postanızdaki bağlantıyı tıklayarak isteğinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
- İsteğiniz onaylanırsa: E-posta ile bilgilendirilirsiniz ve İşletme Profilini Google Benim İşletmem'den yönetebilirsiniz.
- İsteğiniz reddedilirse: E-posta ile bilgilendirilirsiniz. Hâlâ profilde yapılacak düzenlemeler önerebilirsiniz. Ayrıca, isteğin reddedilmesine itiraz edebilirsiniz.
- Herhangi bir yanıt almazsanız: 3-7 gün geçtiği halde bir yanıt alamadıysanız profili kendiniz için talep etme seçeneğiniz olabilir. Google Benim İşletmem'de oturum açın ve kontrol panelinizde Hak talebinde bulun veya Doğrula düğmesi arayın.
- (Profil için hak talebinde bulunma seçeneği görmüyorsanız profil sahipliğini kendinize aktarmaya uygun değilsiniz demektir.)