ben günlük $5.000 dolar ile yapıyorum $50 dolar kazandığımda bırakıyorum $50 doları ise birikim hesabıma atıyorum ve her seferinde $5.000 dolar ile giriyorum eğer $5.000 doların altına inerse ya da stop olursa bi yerde $5.000 dolara çıkana kadar o paraya dokunmuyorum panik satış yapmıyorum formasyon ve grafik takip ediyorum ona göre alım satım yapıyorum sadece $5.000 doların üzerinde paranın fazlasını birikim hesabıma atıyorum günlük $50 dolar 350 TL yapıyor bazen $100 bazen $1000 dolar kazandığım oluyor ama şunu aklınızdan çıkarmayın bunun tam terside olabiliyor o yüzden kazanmak için önce sağlam kaybetmek gerekiyor sonra mum grafikleri okuma temel ve teknik analiz ile formasyon takipleri indikatörler bunları sırasıyla bildikten sonra en zoru olan temel yatırımcı psikolojisini iyi kavramanız lazım ani satışlarda panik yapmamalı ve bununla ilgili bir planınızın olması gerekiyor çok mu düştü ?_ almadan önce satacağınız hedefi ve stop olacağınız miktarı belirlemeniz gerekiyor stop mu oldunuz ? bir daha o koine girmeyin.hedeflediğiniz kâr mı geldi ? kârınızı alın ve çıktıktan sonra bir daha o koine fırsat gelene kadar girmeyin..unutmayın bu piyasada fırsatlar bitmez.