Siz tartışın millet parayı köküyle götürsün. Siz hak hukuk arayın, siz dini savunun, siz birbirinizle kavga edin, yukarı mevkidekiler daha da zenginleşsin. Birbirimizle kavga edeceğimize, seçilmişlere kimin seçtiğini hatırlatarak daha faydalı olabiliriz. Ben A partisini tutuyorum, Sen B ortak hedef Türkiye ama yukarıya çıkan herkesin ortak hedefi para oluyor. A partisindeki de böyle B partisindeki de.

Ben de bazen tartışıyorum ama siyasi konularda artık tövbe ettim kimseyle tartışmayacağıma çünkü benim karşımdaki ile tartışmam beni temsil eden adama güç veriyor, millete birşey kazandırmıyor. Mahalle mahalle gezen belediye başkanı adaylarından 1 tanesini etrafımda göremiyorum şimdi.

Zabıtaya ihbarda bulundum, tanıdıkları oldukları için orası özel mülk diyip başlarından savdılar. Benim desteklediğim partinin zabıtası bunu yapıyor. Ben ne yaptım, desteklemediğim partinin büyükşehir belediyesine şikayet ettim. Onla da yetinmedim, kaymakamlığa ve valiliğe ve cimere yazıp şikayet ettim. Benim seçtiğim adam, tanıdığı diye benim şikayet ettiğim yere işlem yapmıyor.

Bu sadece benimle ilgili durum değil. Ben insanları araya sokup çözdürebilirim işimi ama o şikayet ettiğim yer ile farkım kalmamış oluyor. O yüzden bir üst birimlerine şikayet ede ede ilerliyorum. Ha sonuç alamadım mı onlardan da ben de tanıdıkları araya sokup o şekilde çözdüreceğim işimi. Malesef bu işler böyle yürüyor. Utanıyorum ama bu şekilde oluyor. 2 aydır her gün şikayet ediyorum işlem yapmıyorlar.