Merhaba ben Özlem Çelik. İçerik Yazarı, Editör ve İnsan Kaynakları Danışmanıyım. Evli ve bir çocuk annesiyim. Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme ve Ekonomi Fakültesi 4 yıllık lisans mezunuyum. İnsan kaynakları alanında 14 yıl yönetici olarak görev aldım. 2013 yılında başladığım içerik yazarlığını 2017 yılından beri profesyonel olarak sürdürüyorum.

Turizm- otelcilik, sağlık, gezi yazıları, anne ve çocuk, güzellik- bakım, web sitesi içerikleri ve blog içerikleri üretmede profesyonelim. Hayatımın her devresinde zaman yönetimi benim için öncelikli olduğundan planlı bir yapım var. İçeriklerimi üretirken teslim tarihleri konusunda çok hassas davranarak istenilen tarihten önce içeriklerimi teslim ederim. Seo uyumlu, semantik, hit alan ve detaylı araştırılmış özgün içerikler üretiyorum. +18, oyun, fal vb. içerikler üretmiyorum. Çalışma prensiplerimin başında istenilen içerikle ilgili detaylı brief almak geliyor. İçeriklerimi hazırlamadan önce içerik talebini alacağım kişinin tam olarak ne istediğini ifade etmesi benim için önem taşıyor. Revizeye gerek kalmadan içerik üretebilmek için iş ile ilgili ön detayın verilmesinin yazar için önemli olduğunu düşünüyorum. Genel olarak devamlı katkı sağlayabileceğim uzun soluklu projelerde çalışıyorum. Wordpress ve Yoast Seo kullanıcısıyım.
İmla kurallarına uygun, temiz, akıcı, okuyucuyu sıkmayan Seo uyumlu ve hit alabilecek , detaylı araştırılmış Türkçe veya İngilizce içerik talepleriniz için bana ulaşabilirsiniz.
Not: İngilizce ve Türkçe içerik hizmet fiyatlarım konuya göre değişebilmektedir. Projenin durumuna göre ortak paydada buluşabileceğimize inanıyorum.