Aspagro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranız cebinizde kalsın riske girme diyorsunuz fakat şuanda ünlü olan birçok firma veya kişilerin hepsi tirilyonlar ile başlamıyorlar.Başlangıç bütçem düşük olabilir fakat cebimde durması yerine değerlendirmek istedim olay bu.

Smm paneli de çok düşündüm araştırdım.Daha önce lise zamanlarımda çevremde bu işi yaptım kaarlı fakat şuan kendime takipçi lazım olduğunda bile doğru düzgün sipariş tamamlayan yer bulamıyorum böyle olunca durum giresi gelmiyor insanın.

Değerli yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim düşüneceğim.

E ticaret'e girmeyi düşünüyorum çünkü bir avantaj var 150 faturalı hesaplar ile düşük maliyetli reklam verebilme şansım var bu şekilde satışlar nasıl olur felan onlara takıldı aklım.Bu konularda bilginiz veya tecrübeniz var ise bir kaç soru sorabilir miyim ?
Mantıklı . 60₺ faturalandırma ile başladım işin başında . Sonra 150₺ . Bugün ise hesap kapanmaz ise 3500 ve 5500 e oynuyorum . Az para diyip geçme sakın 1500₺ başlangıç için iyi paradır ☺ Dediğin de gayet mantıklı . İşin başında on binler kazanırım mantıgın zaten yoktur anladığım kadarı ile bilinçlisin zaten . Ama bir kaç ay sonra on binler uzak gelmemeye başlar