Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle fotoğrafta ayağımda mavi bir kapri şort var böyle bir fotoğraf için rahatsızlık duyduysanız çok ama çok özür dilerim.
Bu görmüş olduğunuz arkadaşı 4 gün önce sokaktan aldım eve getirdim.
Kum/Mama/Ekipmanlar her şeyimiz tastamam. Yaş mamalar, kuru mamalar, keşke yerinde ben olaydım
Ancak merak ettiğim bir konu ve çözmek istediğim de bir konu var danışmak istedim.

Merak ettiğim konu, ortada hiç bir neden yokken gelip beni yalıyor bacaklarımı kollarımı mırıldanır gibi ses çıkartıyor, bu durum 5-6 dakika devam ediyor. Tepki vermeyince sol patisiyle çeneme vurup gidiyor çocuklarla oynamaya. 3-4 saat sonra sıkılıyor sar başa. Evde bir tek beni yalıyor.

Çözmek istediğim konu, Kediye yaş ve kuru mama aldım. Her gün 1 yaş mama veriyorum.
Ağzı ve tuvaleti inanılmaz kokuyor, kokusuz kum aldım oda kokuyor.

Kullandığım yaş mamanın linki burada. Kuru maması da aynı marka. Whiskas.

Sorularıma eğlenceli bir şekilde cevap verirseniz çok sevinirim. Henüz isim koymadım, aklıma ne isim gelse çağırıyorum oda geliyor.

En kötü mama whiskas. purina biraz pahalı ancak en kaliteli mama (denediğim ve kedinin sevdiği). Ağız kokusu ilk kızgınlık dönemine kadar normal. Eğer tuvaleti aşırı pis kokuyorsa iç ve dış parazitlerini yaptırmayı ihmal etme ayrıca yaş mama o kötü kokunun sebebi muhtemelen. Yaş mamaya çok yönelme diş gelişimini sağlamak için kuru yavru kedi maması tercih etmelisin. Onun dışında sana ilgi göstermesi ona annesini hatırlatman. Zamanla o yalama olayı masaj yapmaya dönüşecek. O harekette annesinden süt emerken sütün gelmesi için yaptığı hareket zaten. Sizi sevmesi kadar güzel birşey yok yani. Hemen bende kendi kızımı eklemek istiyorum

Edit: Maaşallah demeyi unutmayınız