Kusura bakma.
Yanlışta anlama veyahut anla.
1.500 TL ile yapacağın ticaretten hiç birşey bekleme çünkü riske atacak paran olması gerek.
Paranız cebinizde kalsın riske girme diyorsunuz fakat şuanda ünlü olan birçok firma veya kişilerin hepsi tirilyonlar ile başlamıyorlar.Başlangıç bütçem düşük olabilir fakat cebimde durması yerine değerlendirmek istedim olay bu.
Ustekki mesaja istinaden: Paldir guldur ticarete atilirsan. Arastirmadan, etmeden, bir is plani olmadan ticarete atilirsan elbette %80 kaybetme riski vardir!
Neyse konuya donelim, mal alimi yapmadan, drop shipping mantigiyla is yapabilirsiniz. Mesela instagram takipci meraki olan ama bu islerden pek anlamayan kitleye birebir instagram takipci saglayabilirsiniz. 1000 takipci 10tl den satarsiniz, burdan 3-5tl den alirsiniz. Boyle boyle parayi katlayabilirsiniz. Bu en basit ornektir.
Smm paneli de çok düşündüm araştırdım.Daha önce lise zamanlarımda çevremde bu işi yaptım kaarlı fakat şuan kendime takipçi lazım olduğunda bile doğru düzgün sipariş tamamlayan yer bulamıyorum böyle olunca durum giresi gelmiyor insanın.
Hocam telefon aksesuarları satabilirsiniz ufak çaplı sipariş üzerine çevreniz varsa eğer
Değerli yorumunuz ve düşünceniz için teşekkür ederim düşüneceğim.
bu soruyu küçük paralar ile başlayıp güzel kazanan insanlara sorsan da keşke saçma sapan cevaplar okumak zorunda kalmasan . (300₺ ile işe başladım 18 yaşındaydım çok çok güzel paralar kazandım ) .200-300 TL ye instagram Sayfası alıp bir şekilde insanlarla etkileşime geçip ürün satabilirsin.Toptancıların ürünlerini paylaş ne siparis geliyorsa git onu al . Kısaca e-ticarete gir. O paralarla iş olmaz diyenlere de kulak asma istersen 1 hafta da 2 ye 3 e katlayarak ilerlersin .
E ticaret'e girmeyi düşünüyorum çünkü bir avantaj var 150 faturalı hesaplar ile düşük maliyetli reklam verebilme şansım var bu şekilde satışlar nasıl olur felan onlara takıldı aklım.Bu konularda bilginiz veya tecrübeniz var ise bir kaç soru sorabilir miyim ?