Öncelikle evinizi bir kediyle paylaşma kararı aldığınız için tebrik ederim. 1 sene öncesine kadar kedilerden hep bir adım uzak duruyordum. Lakin yan komşunun kömürlüğünde annesi tarafından terkedilmiş evimizin küçük oğlu Rüzgârla tanışana kadar. Babannem, dedem ve ben birlikte yaşıyoruz. Ilk bir ay evin içinde ben ondan kaçtım o benden kaçtı. Ama bir ısınma sürecinden sonra parmak uçlarınıza kadar yorulduğunuz günlerde dahi yanınıza uzanıp sevgi istediğinde tüylerine dokunduğunuz an gözlerini kısıp mırıldanmaya başladığında değil o günlük yorgunluğunuzu tüm ömrünüzün yorgunluğunu alıp gidiyor. İyi bir dost ve sırdaş. Arkadaşlarında dediği gibi kedi tuvaleti ve kumunu aldığınız an hemen alışırlar. Şahsi önerim muhakkak düzenli bir veterineriniz olsun. Aşılarını ihmal etmeyin. Veteriner bu konuda yönlendirecektir. Diğer bir husus mama alırken bütçenizi aşmayacak en kaliteli mamayı almaya çalışın. Bütcenizi aşmayacak dememin sebebi düzenli olarak mama alacağınız icin bir hevesle en iyisini aldığınızda diger aylar bütçenize uymazsa degistirmek zorunda kalirsaniz kedi dostunuz icin iyi olmayacaktir. Son olarak her zaman bir cocuk gibi olduklarını unutmayın. Hata yapmayan hiçbir canlı yok ve lütfen sıcak yuvaya ihtiyacı olan bir sokak kedisi sahiplenin. Vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim.