mid 2014 imac 21.5 ekranı açarken filmi kopardım. Tamiri yada elinizde var mı? Ekranın 3 te 2 sinde görüntü var kopardığım yerde görüntü yok.
bir bütün olarak parçaları var onların hocam. biraz pahalı yarın olmaz ise perşembe günü fiyat veririm. Teşekkürler.
merhaba 2. el iphone 7 plus mevcut mudur ve fiyatı ne kadar bir de bu zamana kadar hep android kullandım iosa geçmek istiyorum 7 ile 7 plus arasında sadece boyut farkı mı oluyor?
Merhabalar mevcut listem 1.sayfada yer almaktadır. Sürekli güncel durumları mevcuttur.. Boyut farkı birazda kamera farkı oluyor öyle aşırı bir fark yok açıkçası. İOS en kolay işletim sistemidir ama bazı uygulamarı kısıtlıdır. Örneğin müzik indirme video indirme vs olayları ücretsiz vb benzeri 3.part uygulamar yoktur. tabiki farklı yöntemler vardır ama tek dez avantajı budur. onun dışında çok kolay işletim sistemidir çok basittir.
Bana ipad pro 4 lazım 11" elinizde var mı fiyat ne olur?
Hocam 1.sayfada yer alan güncel stok bilgilerime ulaşabilirsiniz. Sürekli güncelliyorum. Geldiği zaman sizleri bilgilendireceğim. Hayırlı günler.