Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'da ara ara martı kullanıyorum (elektrikli scooter projesi), gayet rahat ve hızlı şekilde ulaşım sağlıyor. Okul için denemedim çünkü özel mülklere sokmak vs yasak ama bu tarz ürünlerde bozulmalar sık sık yaşanıyor. Hele ki ülkemizin şehir içindeki yolların çok sıkıntılı olmasından dolayı scooterın çok bozulacağını düşünüyorum.
Okula millet araba ile motor ile geliyor yaw bahçede alan var koymak için bisiklet -motor

wam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bisiklet daha mantıklı
Bisikletim var ama mesafe uzak 6KM falan bisiklet ile terliyorum bazen zorluyor hoş olmuyor elektrikli motor yada benzinli scooter almayı düşündüm ama koyacak yer yok açık alan çalacakları için almayı düşünmüyorum onu. En azından bu aleti eve çıkarırım

KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar şuan piyasada ama alanların elinde patlicak hep
Motorcu dükkanına sürekli geliyo arızadan genelde akü ölüyor
Aküsünün fiyatını tahmin edin... 😁
Hadi ya xioami mija var o da mı öyle acaba dandikleri var onlar olmasın xioami öyle ürün yapmaz ya sanmam

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenci adama 10-15 bin birim paraya bir arabayı çok gören TR sistemine yazıklar olsun.
Aynen öyle hocam valla baktım bildiğin dandik scooterların 2.eli bile 5-6 bin lira çok garibime gitti uçarak mı gidelim yaw otobüsler izdiham halinde gidiyor bizim kampüse yani cama yapışarak gitmek istemiyorum