Şehit olan masum insanlara Allahtan rahmet ailelerine sabır dilerim. kutlu olsun.

Fet0yla ilgili başımızdan geçen ilginç bir olayı aktarayım. Yıl 2011 yaşlar 17 18 üniversiteye ilk gitme çağımız 4 arkadaş aynı yeri kazandık taşradan şehire gitmişiz kalacak yer arıyoruz. Ara , ara uygun bir yer yok. En son bi polis otosunu çevirip abi uygun kiralık yer varmı bildiğiniz dedik. Bizi ekip otosuna doldurup bi yurda götürdüler. İçeriye girdik bir izzet bir ikram hayatımda ilk defa öyle güzel meyveyi orda görmüşümdür. Her neyse bunlar bize üst katlarını filan gösterdiler aylık 200 tl adam başı 50 şer lira düşüyor. market yardımı vs var. tertemiz geniş balkonlu. 5 vakit namaz ve sohbetlere katılma şartı var kabul eder misiniz dediler. biz polislere dedik abi burası sakat bir yer olmasın tarikat işleri filan , polisler oğlum devletin adamı sizi kötü yeremi getirir demişti. her neyse ben bizimkileri aradım böyle böyle babam izin vermedi bi dünya da küfür etti çabuk çık ordan öyle yerde kalamazsın vs. diğer arkadaşların ailesi yeşil ışık yakmıştı hem ucuz hem güzel yerdi bizimkiler karşı çıkınca ayrılmayalım diyip vazgeçip başka yer tutmuştuk. normalde kiralar 600 civarıydı biz 200 e market yardımlı yer bulmuştuk. bizimkiler kabul etseydi belki içerdeydik hayatımın dönüm noktalarından birisidir. yazayım dedim.